Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Κάτι όμορφο παίζει στη Βέροια

Όπως ανακοίνωσε η UEFA ο τελικός του Champions League γυναικών (3/6) στο Αϊντχόφεν ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βόλφσμπουργκ είναι ο πρώτος στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης που θα είναι Sold Out, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης στην Ολλανδία.
Το ποδόσφαιρο γυναικών συνεχίζει τη ραγδαία εξέλιξη του ανά την Ευρώπη και οι αριθμοί… μιλούν από μόνοι τους.

Περισσότερα από 34.000 εισιτήρια τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν… καπνός! Πρόκειται για ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα γυναικών στην Ολλανδία ενώ είναι ο πρώτος τελικός στη σύγχρονη έκδοση του Champions League (2009/10) που γίνεται Sold Out.
Στην Ελλάδα, το γυναικείο ποδόσφαιρο μπορεί με βεβαιότητα κανείς να πει ότι δεν εκτιμάται ιδιαίτερα, με τον ποδοσφαιρικό λαό της χώρας να μην το βάζει στις προτεραιότητές του.

Στον τομέα αυτό, η Ημαθία μπορεί να περηφανεύεται. Με εκπρόσωπο τις Veria Ladies, στα εθνικά πρωταθλήματα, ο υγιείς ποδοσφαιρικός σύλλογος του νομού απολαμβάνει κοινής αποδοχής και στήριξης και είναι σε θέση να γεμίζει όλα τα καθίσματα στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας.
Καπνογόνα, πανό, χαρτάκια και μια γεμάτη εξέδρα δίνουν στους αγώνες των Veria Ladies παλμό, που λείπει από τις περισσότερες κερκίδες των ανδρικών πρωταθλημάτων, ενώ δεν λείπουν και οι εκτός έδρας εκδρομές για χάρη της ομάδας.

 

Πηγή: veriotis.gr