Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 14 Ομάδες καταδικάζουν την βία και συμπαραστέκονται στον Ατρόμητο

Μετά τα ακραία γεγονότα βίας και βανδαλισμού στο γήπεδο του Ατρομήτου Αθηνών ,την Κυριακή 25 Απριλίου λίγο πριν τα κορίτσια της ομάδας φύγουν για τον αγώνα με το Μεσολόγγι, 14 σωματεία της Α’ Εθνικής γυναικών με ανακοίνωσή τους καταδικάζουν το γεγονός και δηλώνουν την συμπαράστασή τους στον Ατρόμητο.

Η Ανακοίνωση των 14 σωματείων:

Την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 , τις πρωινές ώρες , ομάδα 60-70 ατόμων, άνδρες , γυναίκες και παιδιά επιτέθηκαν με μανία στο γήπεδο του Ατρόμητου Αθηνών, πριν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου φύγουν για τον προγραμματισμένο αγώνα με την ΑΕΚ Μεσολογγίου. 

Προξένησαν τεράστιες υλικές ζημιές, δείχνοντας απίστευτο μίσος και βία που κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα εκδηλώνονταν στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Όλοι εμείς καταδικάζουμε την αντιαθλητική και βίαιη αυτή επίθεση. Η τρομοκρατία, η βία και ο Ρατσισμός ΔΕΝ έχουν θέση στο ποδόσφαιρο.

Κανένας δεν μπορεί να τρομοκρατεί ομάδες και μικρά κορίτσια – γυναίκες που με την παρουσία, την αγωνιστικότητα και το ήθος τους τιμούν το γυναικείο ποδόσφαιρο.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Στον Ατρόμητο Αθηνών και στη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου. 

Τέτοιες ανήθικες  και άνανδρες συμπεριφορές ΔΕΝ θα καταφέρουν να χαλάσουν τη γιορτή του ποδοσφαίρου.  Αντίθετα μας Ενώνουν και μας κάνουν ποιό δυνατούς ενάντια στη βία και το ρατσισμό.

Την ανακοίνωση εξέδωσαν οι 14 πρόεδροι των παρακάτω ομάδων  ποδοσφαίρου Γυναικών Α΄ Εθνικής Κατηγορίας .

ΑΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ      

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΓΑΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ

ΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ    

ΓΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ  ΓΠΟ

ΑΟ   ΣΥΝ   ΦΕΙΔΩΝ 

ΓΠΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ    

ΑΟ   Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ                    

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  

ΟΦΗ