Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Φιέστα ανόδου για τις «τριφυλλοφόρες»

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έγινε η απονομή του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «τρελή» του κούρσα φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, πήρε την πρωτιά στον όμιλό του και πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η φιέστα του «τριφυλλιού» έγινε στη Λεωφόρο το απόγευμα της Τρίτης (16/05). Οι παίκτριες του Γιάννη Χαραλαμπίδη χάρηκαν με την ψυχή τους τις στιγμές και πλέον μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν που θα τις βρεις στα «μεγάλα σαλόνια».

 

Στο περιθώριο της φιέστας, οι Πράσινες επικράτησαν με το εμφατικό 7-0 επί του ΑΟ Βριλησσίων, με τις Ντζάνη, Κοκοτσάκη, Νταρζάνου, Καμαριανού, Μπριάνα (2) και Δεσπολλάρη να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

 

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Σε δήλωση του ο κόουτς Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία ότι αναλάβαμε πριν δύο χρόνια, που ήταν η άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ήδη προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά όπου υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις μιας και το όνομα του Παναθηναϊκού είναι για να πρωταγωνιστεί σε κάθε επίπεδο. Έχουμε βάλει τις βάσεις στο να έχουμε ήδη έναν κορμό πολύ ανταγωνιστικό και με αυτόν και τις προσθήκες που θα είναι από το πάνω ράφι και φυσικά πολλή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστούμε και στη μεγάλη κατηγορία».