Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πάτησε χορτάρι η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού μετά απο 40 χρόνια

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επαναλειτουργεί για πρώτη φορά μετά τις αρχές της δεκαετίας του 1980, πραγματοποιώντας χθες 1η Σεπτεμβρίου την πρώτη της συνάντηση υπο τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη. 

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και οι δηλώσεις Χαραλαμπίδη στο pao1908.com

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου πραγματοποίησε την «πρώτη» του συγκέντρωση στην Ηλιούπολη.
Οι «πράσινες» βγήκαν και πάλι στο χορτάρι μετά τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 και είναι έτοιμες να κρατήσουν ψηλά την πράσινη σημαία.

Στην πρώτη συνάντηση ήταν παρούσες όλες οι αθλήτριες που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα και πρόκειται για τις εξής:

Φαίδρα Λόγου (επιθετικό χαφ), Ματίνα Νταρζάνου (χαφ), Χαρά Δημητρίου (χαφ), Βασιλική Λαζανά (χαφ) , Μαρία Χριστοφορίδη (επιθετικός) , Στέλλα Ντζάνη (επιθετικός), Βούλα Μανέτα (αμυντίκος), Κατερίνα Αναστασίου (αμυντικός)

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις νέων αθλητριών.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χαραλαμπίδης και ο γυμναστής Χρυσόστομος Καρδούλας  καταστρώνουν τα σχέδια τους για την προετοιμασία του «τριφυλλιού» και είναι πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Χαραλαμπίδης τόνισε

« Αρχικά θέλω να πω ότι είναι μεγάλη πρόκληση για μένα που αναλαμβάνω το χτίσιμο της ομάδας που αρχίζει από το μηδέν. Πόσω μάλλον όταν αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση του Συλλόγου έφτιαξε πολύ γρήγορα ένα πολύ ισχυρό σύνολο το οποίο είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Ο πρωταθλητισμός  θα είναι πάντα ο στόχος μας, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό αλλά παράλληλα θέλουμε να στήσουμε την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια».