Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στην επίθεση ο Πέριτσα Κρστιτς

Τις πρώτες του μέρες διανύει στο πάγκο του ΠΑΟΚ ο νέος Σέρβος προπονητής Πέριτσα Κρστιτς , με τις πρώτες εντυπώσεις απο τις ”ασπρόμαυρες” να είναι θετικές.

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα βήματα ανάπτυξης της επίθεσης που ακολούθησαν μέσα απο εντατικές προπονήσεις το διήμερο 2-3 Απριλίου.

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Στις πρώτες μέρες του Πέριτσα Κρστιτς στον πάγκο της ομάδας ο τομέας της επιθετικής ανάπτυξης βρέθηκε σε πρώτο πλάνο.

Στη προπόνηση της Παρασκευής (02/04), μετά την απαραίτητη προθέρμανση και λίγες ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα οι παίκτριες του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν σε αυτοματισμούς από την πίσω ζώνη.

Το Σάββατο (03/04), ύστερα από την ομαδική φωτογράφιση της ομάδας, σε μια προπόνηση μικρής διάρκειας η ομάδα έπαιξε διπλό σε μικρό χώρο με την διάθεση να έχει ανέβει και τα κορίτσια να βάζουν τα δυνατά τους, υπό τις συμβουλές του νέου τους τεχνικού.

Ο «Σέρβος Αρχιτέκτονας», αρχίζει και βρίσκει χημεία με το νέο του προπονητικό τιμ, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών στο γήπεδο.

Την Δευτέρα (05/04) οι «ασπρόμαυρες» θα προπονηθούν στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία, όπου θα πραγματοποιηθεί και το ετήσιο Ευχέλαιο για την επερχόμενη έναρξη του πρωταθλήματος.