Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Οι 3 λόγοι που πιθανόν επιβεβαιώνουν την αγορά της Γλυφάδας απο τον Ολυμπιακό

Όπως έγινε γνωστό απο την εφημερίδα ΦΩΣ, ο Ολυμπιακός σκέφτεται σοβαρά να αγοράσει την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΑΕ ΓΛΥΦΆΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ WFC.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

”Την εμπλοκή τους και στο γυναικείο ποδόσφαιρο εμφανίζονται να σκέφτονται στο μεγάλο Λιμάνι. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Φως των σπορ”, στον Ολυμπιακό εξετάζουν το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν την… πεπατημένη, εκείνο δηλαδή που έπραξαν σε μπάσκετ γυναικών και χάντμπολ ανδρών, αγοράζοντας αυτή τη φορά την ομάδα του Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των νοτίων προαστίων, Κώστας Παπακώστας έχει καλές σχέσεις με τον Γιάννη Μώραλη κι έχει πει εδώ και καιρό “πάρτε την ομάδα και θα βοηθάω με την πείρα που έχω στο γυναικείο ποδόσφαιρο”. Τη φημολογία επίσης πυροδοτεί το γεγονός ότι προπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Βαΐτσης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που ήταν σκάουτ στις ακαδημίες στο Ρέντη και γενικός αρχηγός της Κ15, αλλά άφησε το πόστο του για να πάει στη Γλυφάδα.

Πηγές του Ολυμπιακού πάντως δεν επιβεβαιώνουν το ενδεχόμενο εμπλοκής, κάτι ωστόσο που εφόσον γινόταν τη δεδομένη στιγμή, πιθανότατα θα ανέβαζε και τις τιμές στο χτίσιμο της ομάδας. ”

Οι 3 λόγοι που πιθανότητα επιβεβαιώνουν τις φήμες..

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για το ποδόσφαιρο Γυναικών δεν παρουσιάστηκε ξαφνικά!

Συγκεκριμένα τον Δεκέμβρη του 2020 η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού παρουσίασε το 12ο διαδικτυακό σεμινάριο-παρουσίαση γύρω από το ποδόσφαιρο γυναικών με την παρουσία του Καρεμπέ, ο οποίος τοποθετήθηκε γύρω από τη σημασία της ανάπτυξης του ποδόσφαιρου γυναικών. Θυμηθείτε εδώ

Σαν δεύτερος λόγος που έρχεται να επιβεβαιώσει της φήμες είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Γλυφάδας πριν μερικές μέρες, στην οποία καλούσε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση όλα τα ταμειακώς ενημερα μέλη του συλλόγου στις 24 Μαΐου, με θέμα την αλλαγή έδρας, επωνυμίας και διοικητικού συμβουλίου.  Θυμηθείτε εδώ

Τελευταίος λόγος αλλά σίγουρα βάσιμος (όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα) είναι η έλευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιώργου Βαϊτση στην ομάδα της Γλυφάδας σε ρόλο προπονητή.

Ο Γιώργος Βαΐτσης εκτός απο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν και σκάουτερ στις ακαδημίες στο Ρέντη και γενικός αρχηγός της Κ15, όταν αποφάσισε να αφήσει το πόστο του για να πάει στη Γλυφάδα. Θυμηθείτε εδώ