Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ο πρώτος αγώνας γυναικών στην ιστορία της Λήμνου

Ένας πρωτοφανής αγώνας έλαβε χώρα στο νησί της Λήμνου.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Λήμνου  πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου γυναικών . Η ΑΕ Λήμνου αντιμετώπισε σε μια φιλική αναμέτρηση την Σαπφώ Μυτιλήνης που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Η ανακοίνωση της Λήμνου
Απολαυστικός αγώνας, δυνατά συναισθήματα και η αρχή μια ανοδικής πορείας ήταν το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα μεταξύ ΑΕ Λήμνου και Σαπφούς Μυτιλήνης.
Πρώτος αγώνας γυναικών στην ιστορία της Λήμνου και φυσικά ο καταλληλότερος αντίπαλος γι’ αυτόν τον αγώνα η ΣΑΠΦΩ, που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τη συμμετοχή τους, για πρώτη φορά σε έναν τέτοιο αγώνα, και φυσικά πολλά ευχαριστήρια και ευχές για το μέλλον τους στην ομάδα της Μυτιλήνης που ταξίδεψε στο νησί μας αυθημερόν για αυτό το φιλικό.
Το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός, ο αθλητισμός είναι ζωή και η ζωή είναι γλυκιά και έτσι θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.
Έτσι λοιπόν όλα τα κορίτσια αφιέρωσαν αυτό τον αγώνα σε μια συναθλήτρια τους από τη Σπάρτη, που παλεύει για τη ζωή της αυτές τις μέρες έχοντας χτυπηθεί από την επάρατη νόσο μόλις στα 20 της χρόνια.