Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ο Γιάννης Χαρακίδης Αναλυτής Αγώνων στην Δόξα 2016

Η Δόξα 2016 ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Γιάννη Χαρακίδη στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας ως αναλυτή αγώνων και απόδοσης. 

Η Ανακοίνωση της Δόξας 2016 

Η ΔΟΞΑ 2016 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Γιάννη Χαρακίδη στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας στην θέση του αναλυτή για την σεζόν 2021-22.
Ο Γιάννης είναι πτυχιούχος του τμήματος “Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού”, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα Ποδόσφαιρο καθώς και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Επίσης είναι διπλωματούχος του μεταπτυχιακού προγράμματος “MSc Sports Coaching and Performance” του πανεπιστημίου South Wales. Η διπλωματική του εργασία ερευνά “Τη σχέση μεταξύ της προπονητικής συμπεριφοράς και του κινήτρου των ποδοσφαιριστών” αλλά και πιστοποιημένος Τεχνικός Αναλυτής του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης & πιστοποιημένος Game Analyst & Fitness Reports του InStatScout System.
Στην προπονητική του πορεία μέχρι στιγμής έχει εργαστεί :
➢ Κατά τη διάρκεια της πρακτικής του εξάσκησης πέρασε από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και την ΠΑΕ Πανθρακικός.
➢ Εργάστηκε ως Βοηθός Προπονητή στην ομάδα K-16 του Πανιωνίου για τη σεζόν 2018-2019.
➢ Εργάστηκε ως Προπονητής των τμημάτων Κ-16 & Κ-10 του Α.Σ. Αναγέννησης Μοσχάτου για τη σεζόν 2018-2019.
➢ Εργάστηκε ως Βοηθός Προπονητή και Γυμναστής στην ομάδα Άγιος Γεώργιος Α’ ερασιτεχνικού, του Αθλητικού Συλλόγου Μαλώνας Ρόδου, 2020.
➢ Τέλος εργάστηκε ως Βοηθός Προπονητή και Γυμναστής στην Κ-19 της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για την περίοδο Αύγουστος-Οκτώβριος 2021.