Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μεσολόγγι 2008: Επέστρεψε η Σπυριδούλα Γατσούλια

Την επιστροφή της Σπυριδούλας Γατσούλια μετά απο 8 μήνες απουσίας της έκανε γνωστή η ΑΕΚ Μεσολογγίου 2008 με ανακοίνωσή της. 

Η Σπυριδούλα Γατσούλια επιστρέφει στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μεσολογγίου μετά απο 8 μήνες απουσίας της, αφού είχε πάρει μεταγραφή για την ομάδα ης Ροδόπης 87′.

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, η 19χρονη παίκτρια δεν κατάφερε να αγωνιστεί με την φανέλα της Ροδόπης και τελικά θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στην Α’ Εθνική κατηγορία, που επιστρέφει και πάλι στην δράση στις 4 Απριλίου.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Σπυριδούλας Γατσούλια στην ΑΕΚ Μεσολογγίου !!! Η Σπυριδούλα Γατσουλια επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 8 μήνες απουσίας .. Η νεαρή παίχτρια είχε δοθεί το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα Ροδόπη 87, αλλά λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων δεν αγωνίστηκε στην ομάδα της Κομοτηνής (είχε μετακομίσει λόγω σπουδών) και τώρα επιστρέφει στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.
Η Διοίκηση την καλοσωρίζει ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου και της εύχεται να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους της.
“ΣΠΙΤΣΑ ” ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..!!!!!!