Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Με την φανέλα του Εργοτέλη ξανά η Κωνσταντίνα Ξυλούρη

Η διεθνής αμυντικός Κωνσταντίνα Ξυλούρη επέστρεψε στην ομάδα του Εργοτέλη μετά απο 4 χρόνια απουσίας της, στην γειτονική Κύπρο, όπου πανηγύρισε και τον τίτλο κυπέλλου με την Ομόνοια Λευκωσίας. 

Η Ανακοίνωση του Εργοτέλη 

Παίκτρια της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ είναι και πάλι η Κωνσταντίνα Ξυλούρη, η οποία μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει και ντύνεται και πάλι στα κιτρινόμαυρα.

Η γεννημένη στις 2 Αυγούστου 2000 αμυντικός, είναι διεθνής με τις Εθνικές μας ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας Λευκωσίας, με την οποία πανηγύρισε τον τίτλο του κυπέλλου την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Η Ξυλούρη τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΠΑΟ Κρουσώνα σε ηλικία 8 ετών και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Αθλόπολις, μέχρι την περίοδο 2013-2014 οπότε και ήρθε στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, από όπου πήρε μετεγγραφή στην Ομόνοια Λευκωσίας που αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου για την επιστροφή της στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η Κωνσταντίνα Ξυλούρη τονίζει: « Έπειτα, από 4 χρόνια ήρθε η στιγμή που επιστρέφω πίσω στον τόπο μου και το γεγονός πως θα αγωνίζομαι και πάλι για τη γυναικεία ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ ποιοτικές παίκτριες και για το λόγο αυτό ανυπομονώ να ενταχθώ όσο το γρηγορότερο δυνατόν στην ομάδα και πάλι για να μπορέσω να προσφέρω και εγώ ως μέλος πλέον για την φετινή χρονιά».