Ο Ποσειδώνας Καμισιανών Ραπανιανών επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 στην Επισκοπή. Δύο γκολ πέτυχε η Μελάκη και από ένα οι Κουρομιχελάκη και Κόκαλα. Στην Αγ. Μαρίνα ο ΑΟ Χανιά πήρε το χανιώτικο ματς με τη Στίλβη με 6-0 κλείνοντας νικηφόρα τη σεζόν. Η Λαγογιάννη ήταν εξαιρετική με δύο γκολ (52’, 54’) και συμμετοχή σε ακόμη ένα που χρεώθηκε ως αυτογκολ στην τερματοφύλακα Σέιντας. Το ματς είχε ξεκλειδώσει με δύο γκολ η Φραγκέδη, στο 13’ και στο 16’, ενώ το σκορ έκλεισε η Αλμπέρτη στο 90’.
Στίλβη (Αντώνης Ακρωτηριανάκης): Σέιντας, Τριανταφύλλου, Φλέσσα, Βουτσά (75’ Αράπη), Βάνι (30’ λ.τρ. Καλαϊτζάκη), Μανδήλα, Κεφαλίδου, Μαρκουλάκη, Βελισσάρη, Κουτσουκλάκη (60’ Χούσου), Δεμίρογλου.
ΑΟ Χανιά (Γιάννης Τσικουδάκης): Ζουριδάκη, Φουντουλάκη, Κατοίκου, Χατζάκη, Γιαννακάκη, Δημισκίδου, Κοντογεωργοπούλου, Λαγογιάννη, Τσικουδάκη, Αλμπέρτη, Φραγκέδη.
Επαιξαν και οι Σολανάκη, Γιανναράκη, Μανελλάρι
Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος εκκρεμεί το ματς Ποσειδών-Στίλβη.
10η αγωνιστική (τελευταία)
Σάββατο 12 Απριλίου
Λίντο-Ελπίδες Ηροδότου 2-4
Κυριακή 13 Απριλίου
Επισκοπή-Ποσειδών 1-4
Στίλβη-ΑΟ Χανιά 0-6
Βαθμολογία
1.Ελπίδες Ηροδότου 28 (43-7)
2.Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών* 21 (26-9)
3.ΑΟ Χανιά 17 (46-16)
4.Επισκοπή 10 (31-25)
5.Στίλβη* 9 (11-31)
6.Λίντο 0 (5-74)