Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Κυριαζής: ” θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε τους τέσσερις μήνες που μεσολαβούν, ώστε να ξεπεράσουμε την αγωνιστική απραξία”

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ,Γιώργος Κυριαζής έθεσε τον ρεαλιστικό στόχο μιας καλής πορείας στον 9ο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε η Ελλάδα με αντιπάλους Γαλλία, Ουαλία, Σλοβενία, Καζακστάν και Εσθονία.

“Μπορούμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς, αλλά θα δούμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και θα προχωρούμε βήμα-βήμα”, σχολίασε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κυριαζή για την κλήρωση :

“Πιστεύω ότι όποιοι κι αν ήταν οι αντίπαλοι στον όμιλο, τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για μας, κυρίως λόγω της μακράς αποχής των κοριτσιών από την αγωνιστική δράση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα είναι από τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο από άλλες από την πανδημία, όσον αφορά τον αθλητισμό. Από κει και πέρα θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε τους τέσσερις μήνες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των αγώνων τον Σεπτέμβριο, ώστε να ξεπεράσουμε την αγωνιστική απραξία και να διεκδικήσουμε κάποιους βαθμούς ή και νίκες. Δεν θα ήθελα να θέσω ως στόχο μια συγκεκριμένη θέση, τη δεύτερη ή την τρίτη παραδείγματος χάριν, αλλά προτιμώ με τους συνεργάτες μου και τις αθλήτριες να κάνουμε σωστά τον σχεδιασμό μας και μετά, όταν αρχίσουν τα παιχνίδια, να τα βλέπουμε ένα-ένα. Στην πορεία ευελπιστούμε να βελτιωνόμαστε και βλέποντας σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε σε κάθε αγώνα, θα επανεκτιμήσουμε και τους στόχους μας. Είναι βέβαιο ότι θα κάνουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη δυνατή παρουσία στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου”.

πηγη ΕΠΟ