Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Κυριαζής : “Με αγωνιστική πειθαρχία και επαγγελματισμό για τις δύο νίκες”

Ο Γιώργος Κυριαζής μίλησε για τους επερχόμενους αγώνες της Εθνικής Γυναικών με την Εσθονία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Mundial Γυναικών, τον πρώτο στο Ταλίν (08/04/2022, 19:00) και τον δεύτερο στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο (12/04/2022, 20:00). Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

“Η ομάδα, στις λίγες μέρες που είμαστε μαζί έχει καλή ψυχολογία και διάθεση. Στόχος μας στους δύο αγώνες με την Εσθονία, τόσο στον εκτός, όσο και στον εντός έδρας, είναι οι δύο νίκες. Όμως θα πρέπει να έχουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας για να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κατ΄αρχάς θα πρέπει να δείξουμε αγωνιστική πειθαρχία και να τηρήσουμε όσο πιο πιστά μπορούμε το πλάνο που οι ίδοι έχουμε θέσει. και κατά δεύτερον να επιδείξουμε υψηλό δείκτη επαγγελματισμού και συνέπειας.

Όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός τήρησης των δύο παραπάνω προϋποθέσεων, τόσο πιο κοντά θα είμαστε στις δύο νίκες και τους έξι βαθμούς”.

* Ο εντός έδρας αγώνας της Εθνικής Γυναικών με την Εσθονία στις 12/04 (20:00) θα καλυφθεί από το Nova Sports Prime σε απευθείας μετάδοση.