Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Κυριαζής: “Χρήσιμα ματς με την ισχυρή Πορτογαλία”

Η Εθνική Γυναικών ξεκίνησε με προπόνηση στον Άγιο Κοσμά την προετοιμασία της για τα δύο φιλικά με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα στις 22 και 25 Ιουνίου.

Στους δύο αυτούς αγώνες ο Γιώργος Κυριαζής, όπως τόνισε μεταξύ άλλων, θα έχει την ευκαιρία να “τεστάρει” την αγωνιστική κατάσταση της Εθνικής ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της για τα προκριματικά του ΠΚ.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22/06 στο Estadio de Restelo της Λισαβόνας (18:00) και ο δεύτερος στο Estadio Coimbra de Mota του Εστορίλ (19:00).

Οι δηλώσεις του κ. Κυριαζή στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών:

“Οι δύο αυτοί εκτός έδρας φιλικοί αγώνες με την ισχυρή Πορτογαλία διεξάγονται στο πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας μας πριν από τους δύο τελευταίους επίσημους αγώνες μας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών με την Ουαλία και τη Γαλλία τον Σεπτέμβριο. Η Πορτογαλία είναι μια ποιοτική και έμπειρη  ομάδα, σε επίπεδο κοντινό με της Ουαλίας και της Γαλλίας. Αυτό θα μας ωφελήσει στο να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο παιχνιδιού μας, συναντώντας παρόμοιο βαθμό δυσκολίας με τους αγώνες του Σεπτεμβρίου. Στην παρούσα φάση θα εστιάσουμε περισσότερο στην αγωνιστική απόδοση της ομάδας μας. Ο Ιούνιος είναι εκ φύσεως δύσκολος μήνας για το ποδόσφαιρο, γι αυτό θα πρέπει να διαθέτουμε την απαραίτητη πειθαρχία και συγκέντρωση”.