Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Κάλεσμα της γυναικείας ομάδας ΠΑΟΚ για νέες παίκτριες

Με στόχο να εμπλουτίσει τις ακαδημίες της και κατά συνέπεια να αυξήσει τις εναλλακτικές της , η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αναζητεί τα κορίτσια που θα στελεχώσουν τις δύο ακαδημίες της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση απο την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ :

“Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του απόλυτου επαγγελματισμού που πρέπει να διέπει μία πρωταθλήτρια ομάδα αλλά και της προσοχής που παραδοσιακά δείχνει στις ηλικιακές κατηγορίες, έχει ως στόχο την ανάδειξη αθλητριών, οι οποίες αφού στελεχώσουν τα τμήματα των ακαδημιών, στην συνέχεια θα μεταπηδήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου οι καλύτερες από αυτές να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Με δύο ακαδημίες που εξυπηρετούν τόσο τον ανατολικό τομέα όσο και τον δυτικό τομέα, ο Δικέφαλος στοχεύει να γίνει ο απόλυτος ποδοσφαιρικός προορισμός για κάθε κορίτσι που θέλει να μάθει τα μυστικά του βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο.

Ο έφορος των ποδοσφαιρικών τμημάτων υποδομής γυναικών του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Σωτηριάδης μιλά για τις ακαδημίες του Δικεφάλου:

«Είμαστε ένας Σύλλογος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει μια ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θα παρίσταται με αξιώσεις στο θεσμό του Champions League, για να γίνει κάτι τέτοιο έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα τμήματα υποδομής. Σκοπός μας οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ, τόσο στα ανατολικά όσο και στα δυτικά της πόλης να τροφοδοτούν συνέχεια με ταλαντούχες αθλήτριες την Α’ ομάδα, οι οποίες θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένες να κάνουν το επόμενο βήμα.

Προσκαλούμε όλα τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο να έρθουν στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ!”.