Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Κάλεσμα με κάρτες στήριξης από τον Άρη

Η ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως απο αύριο Τρίτη 6/4 θα διαθέτει Κάρτες Στήριξης-μέλους αξίας 10 ευρώ και όσοι τις αγοράσουν θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα δώρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Α.Σ. Άρης:

Η αγωνιστική περίοδος για την Α’ Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου ξεκινά έστω και αργά και ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος για ακόμα μία σεζόν διακρίσεων.

Η ομάδα μας, η οποία βρίσκεται σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, αρχίζει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή 18/4, με πρώτο αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα κορίτσια του Γιώργου Κοκοβιάδη ετοιμάζονται για την πρώτη σέντρα και παράλληλα ζητούν τη στήριξη του κόσμου.

Από την Τρίτη 6/4 οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται κάρτες στήριξης του τμήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών του συλλόγου μας, αξίας 10 ευρώ. Όσοι αγοράσουν την Κάρτα, αυτόματα θα μπουν σε κλήρωση για μία τηλεόραση 55 ιντσών, προσφορά της εταιρείας εμφιαλωμένου νερού «SKARAS WATERS». Η  κλήρωση θα γίνει στις 4/5. Εξυπακούεται ότι αν κάποιος αγοράσει δύο κάρτες, το όνομά του θα μπει δύο φορές στη σχετική κλήρωση. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 15:00, στο τηλέφωνο 2310 305402.