Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Φιλικό, κόντρα στην ομάδα ανδρών για τη Βασίλισσα του Νότου

Στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας τα κορίτσια της Βασίλισσας Νότου αντιμετώπισαν την ανδρική (και νεανική) ομάδα της Θύελλας Ιεράπετρας , αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Θυμίζουμε οτι δεν είναι η πρώτη φορά που ήρθαν αντιμέτωπες με ανδρική ομάδα καθώς στο πρώτο φιλικό αναμετρήθηκαν με την ανδρική ομάδα του Κεραυνού Σητείας στον Κουτσουρά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε η Βασίλισσα Νότου απέναντι σε νεαρούς παίκτες της Θύελλας Ιεράπετρας. Ο αγώνας είχε δύναμη και πάθος, με τις δύο ομάδες να δείχνουν καλά στοιχεία κατά διαστήματα. Οι δύο προπονητές είδαν γκολ, δοκάρια και πέναλτι σε έναν «γεμάτο» αγώνα αλλά κυρίως δοκίμασαν αθλητές , αθλήτριες και σχήματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων τους.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Θύελλας Ιεράπετρας και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΛ, χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα της Βασίλισσας συνεχίζει τις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες, ώστε να είναι έτοιμη στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών