Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Φιλική νίκη για την Ολυμπιάδα Υμηττού επί της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Υμηττού η Ολυμπιάδα Υμηττού  επικράτησε με 3-1 της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας κ. Γεωργουλόπουλος, χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες εκτός της Μιχαλοπούλου που είναι τραυματίας, ενώ έκανε και αρκετές αλλαγές δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Ολυμπιάδα Υμηττού είχε τον πλήρη έλεγχο, πέτυχε 3 γκολ και χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για διευρυμένο σκορ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως για ένα ημίχρονο, στην εντεκάδα ήταν, σχεδόν όλες, κορασίδες του 2004, 2005 και 2006, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και έδειξαν έτοιμες να βοηθήσουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Ειδική αναφορά γίνεται στην πολύ καλή εμφάνιση της γεννηθείσας το 2006 Ξένιας Σταματοπούλου που αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο και ήταν η σκόρερ του 2ου και 3ου γκολ (προηγήθηκε το 1ο γκολ, στο α’ ημίχρονο, από τη Ζωή Γεωργίου).

Από την άλλη η Αθηναϊκή είχε ισοφαρίσει στην αρχή της επανάληψης.

Τιμή για την Ολυμπιάδα Υμηττού, η παρουσία της ομοσπονδιακής προπονήτριας της Κ17 & Κ19 κ. Κατερίνας Φαλίδα που παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση