Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Φαλίδα : “Είμαι περήφανη για την ομάδα μας”!

Η Εθνική Κορασίδων, παρά τη μεγάλη προσπάθεια, ηττήθηκε στο Helsingor από την ισχυρή Δανία με 1-0 και δεν προκρίθηκε στην τελική φάση, ωστόσο ολοκλήρωσε μια πολύ πετυχημένη πορεία που την εδραίωσε στη League A της Ευρώπης και η ομοσπονδιακή τεχνικός Κατερίνα Φαλίδα απέδωσε τα εύσημα στις παίκτριες.

“Στον αγώνα με τη Δανία, έναν αντίπαλο πολύ δυνατό, η ομάδα μας στάθηκε εξαιρετικά. Μείναμε στο 0-0 στο α΄ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχαμε δοκάρι και μία-δύο ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Δεχθήκαμε το γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε ξανά το παιχνίδι, όμως η ποιότητα της αντιπάλου δεν μας επέτρεψε να σκοράρουμε για να αλλάξουμε την εξέλιξη του αγώνα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν τα καταφέραμε, χάσαμε από μια πολύ δυνατή ομάδα παρότι παίξαμε πολύ καλά για μια ακόμη φορά.

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε, ότι με τις εξελίξεις που υπήρξαν και τη μη συμμετοχή των δύο άλλων ομάδων που είχαν κληρωθεί στον όμιλο, μιλώντας πάντα σε αγωνιστικό επίπεδο και μόνο, δεν μπορέσαμε να αναμετρηθούμε με δύο ακόμη δυνατούς αντιπάλους κι έτσι όλα κρίθηκαν σε ένα παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι δίκαιο και συγχαίρουμε τη Δανία.

Το παιχνίδι με τη Δανία σηματοδότησε το τέλος μιας πολύ σπουδαίας προσπάθειας και πορείας που μας εδραίωσε στη League A, κάτι που αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριές μας για το ταλέντο, την ικανότητα και το ήθος τους. Πιστεύω σε αυτές και θεωρώ ότι αν συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη και ατομικά αλλά και σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων. Είμαι περήφανη για την ομάδα μας”!