Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Έβρος Σουφλίου: «Δεν ερωτηθήκαμε για να υπογράψουμε στο αίτημα της επανέναρξης»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Έβρου Σουφλίου αναφέρει πως δεν ερωτήθηκε ποτέ για να συμμετάσχει στο κοινό αίτημα των ομάδων της Β’ και Γ’ κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών προς την Κυβέρνηση με σκοπό την επανέναρξη των προπονήσεων, ενώ αντίθετα σημειώνεται πως η συγκεκριμένη ομάδα δεν συνυπογράφει. 

Με κοινό τους αίτημα προς την Κυβέρνηση, την Γ.Γ.Α. και την ΕΠΟ, οι ομάδες της Β’ και Γ’ κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών, ζήτησαν την επανέναρξη προπονήσεων και στις δικές τους κατηγορίες, σημειώνοντας πως το αίτημα δεν υπογράφεται από τους Ροδόπη ’87, Έβρο Σουφλίου και Ποντιακό.

Σε σχόλιο στο facebook και συγκεκριμένα στην ανάρτηση του SportsAddict.gr για το θέμα, ο Έβρος Σουφλίου αναφέρει ότι ποτέ δεν ρωτήθηκε η ομάδα για να συμμετάσχει και αυτή στο αίτημα, γι’ αυτό και δεν υπογράφεται και από αυτήν.

Αναλυτικά ο Έβρος αναφέρει:

«Καταρχάς για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας, ίσως είμαστε από τις λίγες ομάδες που θέλουμε διακαώς και με μεγάλη ανυπομονησία, να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και το πρωτάθλημα, καθώς θα είναι για εμάς η 1η μας συμμετοχή σ’αυτό.

Όσον αφορά το άρθρο σας που αναφέρετε και στις ομάδες του νομού μας, αλλά και της Ροδόπης, πιστεύουμε ότι είναι λανθασμένος ο σχολιασμός ότι δεν προσυπογράψαμε για την επανέναρξη των προπονήσεων, διότι ουδέποτε έχουμε ερωτηθεί για κάτι τέτοιο. Και καθώς κάναμε ανάγνωση το άρθρο σας, διαπιστώσαμε ότι προσυπογράφουν 18 ομάδες Β και Γ Εθνικής, ενώ και οι 2 κατηγορίες μαζί έχουν 77 ομάδες!

Άρα μήπως θα έπρεπε κάποιος να συντονίσει καλύτερα όλη αυτή τη διαδικασία και να γίνει ένα πιο καλά οργανωμένο κείμενο που θα αποσταλεί στους αρμοδίους φορείς?

Τα στοιχεία των ομάδων, όπως και της δικής μας υπάρχουν ελεύθερα στο διαδίκτυο και αναμένουμε να συνεργαστούμε με όποιον μας το ζητήσει για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων, που όλοι επιθυμούμε».