Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για Μπενφίκα, σε live streaming η αναμέτρηση

Ώρα Ευρώπης! Την τελευταία προπόνηση στο Γήπεδο Μακεδονικού πραγματοποίησε το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην SL Benfica την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, για το UEFA Women’s Champions League. 

Στην τελευταία προπόνηση, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, και πραγματοποίησαν το καθιερωμένο ζέσταμα με ασκήσεις μπάλας.

Στη συνέχεια, στο επιθετικό κομμάτι δόθηκε έμφαση στο κομμάτι των τελειωμάτων και των συνεργασιών μεταξύ των παικτριών, ενώ στο αμυντικό κομμάτι ο Σπύρος Φιλίππου επέμενε στην προσαρμογή στις στημένες φάσεις, οι οποίες είναι και το δυνατό σημείο των Πορτογάλων.

Η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό διπλό, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρο γήπεδο στην μεγαλύτερη διάρκεια του, και στο μισό γήπεδο λίγο πριν το τέλος της προπόνησης.

Προβλήματα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν, καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε η Φανή Δοϊναρλή κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στο γόνατο, δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την SL Benfica, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube (AC PAOK TV).