Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Εθνική ποδοσφαίρου: «Ευχαριστώ» προς τον κόσμο

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Αλέξης Κατηκαρίδης, η αρχηγός Ελένη Κακαμπούκη και η Σοφία Κόγγουλη ευχαρίστησαν τον κόσμο του Ηρακλείου για τη στήριξη, αφιέρωσαν τη νίκη επί της Ουκρανίας στους περίπου 3.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του ΟΦΗ δίνοντας ώθηση στην Ομάδα και απηύθυναν κάλεσμα για αντίστοιχη συμπαράσταση στον αγώνα της Τρίτης (31/10) με την ίδια αντίπαλο.

 

«Αυτό που ζήσαμε στο γήπεδο του ΟΦΗ ήταν κάτι ξεχωριστό. Παίζαμε στο σπίτι μας! Οι κοπέλες της Εθνικής καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και πραγματικά αξίζουν τη στήριξη», σχολίασε ο Κατηκαρίδης.

 

Η Κακαμπούκη δήλωσε: «Αποδείχθηκε στο παιχνίδι με την Ουκρανία ότι κι εμείς, όπως όλες οι ομάδες, βελτιωνόμαστε προς το καλύτερο όταν έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων. Η παρουσία τους μας συγκίνησε και νοιώσαμε ότι είχαμε χρέος να τους ανταποδώσουμε την αγάπη που εισπράξαμε. Αυτό μας έκανε να αγωνιστούμε με μεγαλύτερο πάθος και από αυτή την άποψη η συμβολή τους στη νίκη ήταν τεράστια. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ζητάμε να μας βοηθήσουν και την Τρίτη. Μακάρι να έρθουν οι ίδιοι αλλά και περισσότεροι».

 

Από την πλευρά της, η Κόγγουλη είπε: «Βγήκα νωρίς από το ματς λόγω τραυματισμού στο μάτι που ευτυχώς δεν ήταν όσο σοβαρός φάνηκε στην αρχή και δεν μπόρεσα να παίξω περισσότερο. Είχα συγκινηθεί από την προσέλευση και τη στήριξη των φιλάθλων και ήθελα να πετύχω ένα γκολ για να το πανηγυρίσουμε μαζί τους και να τους το αφιερώσω, αλλά δεν πρόλαβα… Ένιωσα τον παλμό και την αγάπη των φιλάθλων από τον πάγκο, τους ευχαριστώ πολύ και τους περιμένω να κάνουν το ίδιο και την Τρίτη».