Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Εργοτέλης για Μεσολόγγι: ”Θέλουμε τη νίκη, είμαστε καλά προετοιμασμένες” (vid)

Συνεχίζουν πυρετωδώς την προετοιμασία οι γυναίκες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίες θα έρθουν αντιμέτωπες εκτός έδρας με το Μεσολόγγι την Κυριακή 18 Απριλίου.

Για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αλλά και για το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Ρεθύμνου μίλησαν η Σοφία Ηλιάδη και η Χρύσα Γρηγοριάδου στην επίσημη σελίδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 

Οι δηλώσεις της αμυντικός  Σοφίας Ηλιάδη:

«Το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου ήταν δυνατό, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, είχαμε μια μέτρια εικόνα, αλλά συνεχίζουμε. Αφήνουμε πίσω τον αγώνα αυτό, κοιτάμε μπροστά και μέσα από κάθε προπόνηση προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερες και να κοιτάμε τα λάθη μας .

Έχουμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και ελπίζουμε ότι θα το πετύχουμε γιατί πιστεύουμε σε αυτό».

Οι δηλώσεις της τερματοφύλακα Χρύσας Γρηγοριάδου:

«Στον αγώνα με τον Αστέρα Ρεθύμνου δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα παρότι προσπαθήσαμε. Ήταν πρεμιέρα και όπως όλες ήταν και αυτή δύσκολη, είμαστε όμως πολύ χαρούμενες που ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα.

Είμαστε έτοιμες για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε κόντρα στο Μεσολόγγι, στο οποίο θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικές από το προηγούμενο ματς. Θέλουμε τη νίκη και είμαστε καλά προετοιμασμένες, δουλεύουμε καθημερινά και πάμε για τη νίκη».