Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΕΠΟ: “Πάσα στα θρανία” για τέταρτη χρονιά!

Το πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Πάσα στα θρανία» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη σχολική χρονιά. 

Περισσότεροι απο 1.500 μαθητές και μαθήτριες έλαβαν αθλητικό υλικό και είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά παρουσιάσεις των εκπαιδευτών της Ομοσπονδίας αναφορικά με τις ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου, την ιστορική του διαδρομή και την ιστορική επιτυχία της Εθνικής στο EURO 2004.

Επίσης δόθηκαν απο την ΕΠΟ ποδοσφαιρικές μπάλες σε 115 σχολικές μονάδες για την εξυπηρέτηση των αναγκών του μαθήματος φυσικής αγωγής.

Η Ανακοίνωση της ΕΠΟ 

Με επιτυχία και ενθουσιώδη υποδοχή από τη μαθητική κοινότητα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Πάσα στα θρανία» για τέταρτη συνεχόμενη σχολική χρονιά, παρά τις ειδικές συνθήκες λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19.

Περισσότεροι από 1.500 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Ειδικών Σχολείων έλαβαν πλούσιο αθλητικό υλικό από την Ε.Π.Ο. και παρακολούθησαν διαδικτυακά τις ειδικές διαδραστικές παρουσιάσεις των εκπαιδευτών της Ομοσπονδίας, αναφορικά με τις ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου, την ιστορική του διαδρομή, τις προσωπικές ιστορίες/συμβουλές πρώην και εν ενεργεία διεθνών ποδοσφαιριστών και την ιστορική επιτυχία της Εθνικής στο EURO 2004.

Επιπλέον, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, απεστάλησαν μπάλες σε 115 σχολικές μονάδες για την εξυπηρέτηση των αναγκών του μαθήματος φυσικής αγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» είναι το πρώτο εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το αρμόδιο Υπουργείο που εκπονείται από την Ε.Π.Ο. και υλοποιείται από την Τεχνική Επιτροπή και τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και αξίζει να σημειωθεί ότι από το σχολικό έτος 2017-2018 έχουν συμμετάσχει σε αυτό πάνω από 14.000 μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων από όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ι.Ε.Π. για την αποδοχή του εν λόγω προγράμματος και την άψογη συνεργασία.