Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΕΠΟ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων της Εθνικής Γυναικών

Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωσή της προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο και τηλεοπτικό φορέα που διαθέτει τηλεοπτικό σταθμό, να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για τη δωρεάν απόκτηση της άδειας της αποκλειστικής εκμετάλλευσης, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Περίληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας επίσημων αγώνων της Εθνικής Ομάδας γυναικών.

1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.), που εδρεύει στην Αθήνα Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο και νόμιμα λειτουργούντα τηλεοπτικό φορέα που διαθέτει σταθμό παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών (τηλεοπτικό σταθμό), να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για τη δωρεάν απόκτηση της άδειας της αποκλειστικής εκμετάλλευσης, εντός της Ελληνικής Επικράτειας, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ για τα προκριματικά του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ που θα διεξαχθούν :

– Στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 με την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Γαλλίας .
– Στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 με την Εθνική Ομάδα Γυναικών του Καζακστάν.
– Στις 26 Οκτωβρίου 2021 με την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Σλοβενίας.
– Στις 12 Απριλίου 2022 με την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Εσθονίας και
– Στις 02 Σεπτεμβρίου 2022 με την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Ουαλίας.

2. Η Ε.Π.Ο. καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 17η Ιουλίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00. Η προσφορά των ενδιαφερομένων οφείλει είναι συντεταγμένη και να συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά και τα λοιπά στοιχεία που αναφέρονται στους αναλυτικούς όρους της πρόσκλησης, οι οποίοι παρέχονται από την Ε.Π.Ο. Πάρκο Γουδή 115 10 Αθήνα τηλ. 2109306000.

Αθήνα 11 Ιουνίου 2021

Για την Ε.Π.Ο.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε.