Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ενισχύεται με την Γεωργία Κυριάκου η Ολυμπιάδα Υμηττού

Σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ολυμπιάδα Υμηττού με την απόκτηση της Γεωργίας Κυριάκου.

Στην ομάδα του Υμηττού θα αγωνίζεται την σεζόν 2021-2022 η 19χρονη αμυντικός Γεωργία Κυριάκου, η οποία μέχρι πρότινος άνηκε στο ροστερ του Ίκαρου Πετρωτού.

H ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Υμηττού 

ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΊΑΣ ΚΥΡΙΆΚΟΥ
Η 19χρονη αμυντικός ΓΕΩΡΓΊΑ ΚΥΡΙΆΚΟΥ αποτελεί τη 2η σημαντική μεταγραφή της ομάδας του Υμηττού.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της διαδρομή από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΤΡΩΝ και τα τελευταία 3 χρόνια ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του ΙΚΑΡΟΥ ΠΕΤΡΩΤΟΥ.
Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ με δυνατότητες να ανταποκριθεί με επιτυχία και σε άλλες θέσεις.
Τα αθλητικά και σωματικά προσόντα, το πάθος, ο δυναμισμός, τα τεχνικά στοιχεία που διαθέτει και η αυτοσυγκέντρωση που επιδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο, είναι αυτά που εγγυώνται το παρόν και προδιαγράφουν το μέλλον τόσο για την προσωπική της πορεία όσο και για την αναμενόμενη προσφορά της στην ομάδα.
Η αυθόρμητη δήλωση της Γεωργίας.
<< Χαίρομαι που εντάχθηκα στο δυναμικό της Ολυμπιάδας Υμηττού. Η νέα μου ομάδα είναι ένα νεανικό σύνολο με ποιοτικές παίκτριες. Προσωπικός μου στόχος είναι μέσα από την προπόνηση να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη και κατ’ επέκταση να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ικαρο Πετρωτού και τον κο Τάκη Παναγιωτόπουλο για την υπέροχη συνεργασία μας τα προηγούμενα χρόνια.
Εύχομαι σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν και χωρίς τραυματισμούς >>.
Γεωργία, ευχαριστούμε κι εμείς τον ΙΚΑΡΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥ για την παραχώρηση του δελτίου, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή σου στην ομάδα μας !!!
Η Αθλητική Οικογένεια της Ολυμπιάδας σε καλωσορίζει και σου εύχεται να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους που έχεις θέσει, εντός και εκτός γηπέδων !!!
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς !!!