Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα του ΠΑΟΚ με Καλέση και Ιτόγια

Στο ροστερ του ΠΑΟΚ ενσωματώνονται για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 οι αθλήτριες Νικολέτα Καλέση και Λορίνα Ιτόγια. 

Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησε το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ ανακοινώνοντας την απόκτηση της Νικολέτας Καλέση, η οποία είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων και της νεαρής Λορίνα Ιτόγια, η οποία έχει γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά κατάγεται απο την Νιγηρία.

Οι ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Νικολέτα Καλέση, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 21/05/2004, διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, αγωνίζεται ως μέσος. Έχει ύψος 162cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Νικολέτα Καλέση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ και όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είναι τεράστια η τιμή, να ανήκω στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και είμαι πανέτοιμη να συνεργαστώ με τις νέες μου συμπαίκτριες και το τεχνικό team. Στόχος μας είναι η καθημερινή εξέλιξη και βελτίωση τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, έτσι ώστε να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να προκριθούμε του χρόνου στο Champions League».

Καλώς ήρθες Νικολέτα!

 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Λορίνα Ιτόγια, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 05/02/2005, στην Ελλάδα αλλά Νιγηριανής καταγωγής, η οποία αναμένεται σύντομα να βρεθεί στα εθνική αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, αγωνίζεται ως δεξί στόπερ. Έχει ύψος 165cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Λορίνα Ιτόγια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω πολύ ευλογημένη που κατάφερα να γίνω μέλος της ομάδας γυναικών του ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κάνω περήφανο τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που συνεχίζουν να με υποστηρίζουν».

Καλώς ήρθες Λορίνα!