Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Δηλώσεις του Γκαλίτσιου για τον αγώνα Αβαντίδες Χαλκίδας-Ολυμπιάδα Υμηττού

Ο νέος προπονητής της Ολυμπιάδας Υμηττου, Νίκος Γκαλίτσιος, προχώρησε σε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Ολυμπιάδας σχετικά με τις εντυπώσεις του και τις παρατηρήσεις του απο την πρώτη αναμέτρηση των γυναικών του Υμηττού κόντρα στις Αβαντίδες Χαλκίδας. 

Η Ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Υμηττού

Αβαντίδες Χαλκίδας-Ολυμπιάδα Υμηττού 1-0
Η ομάδα της Χαλκίδας σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 4ο λεπτό με αυτογκόλ.
Δηλώσεις του προπονητή μας Νίκου Γκαλίτσιου.
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό απραξίας θεωρώ ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο το πρώτο ανήκει στην Χαλκίδα και το δεύτερο στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ.
Μόλις στο 4ο λεπτό δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε αρκετό χώρο στην Χαλκίδα με αποτέλεσμα να επιβάλλει το ρυθμο της. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι και ελέγξαμε πλήρως το ρυθμό και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας που θεωρώ ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια τον κοριτσιών και σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαλκίδας και της εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους της.
Από την πλευρά μας ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της Χαλκίδας για τη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα!
Ολυμπιάδα Υμηττού(Ν. Γκαλίτσιος): Δημητροπούλου, Μπούτλα, Γεωργίου, Μάρκου, Μιχαλοπούλου, Γκούνη, Τσιρούλη, Κατωπόδη, Τσιμπουκάκη (77′ Φακίνου), Κοκμότου, Βενιαμίν (46′ Πλεξίδα).