Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Δεύτερη φιλική ήττα για την Εθνική Νεανίδων – ”ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, επιβεβαίωσα ότι διαθέτουμε παίκτριες με ποιότητα” δηλώνει ο προπονητής

Η Εθνική Νεανίδων ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών αγώνων της με την Τσεχία, από την οποία ηττήθηκε 1-0 στο SK Roudnice and Labem.

Η σύνθεση της Εθνικής
Παναγιωτοπούλου, Κοκμότου, Γεωργούλα, Παυλοπούλου, Γκούνη, Τζουτζουράκη, Πλακιά, Μπαξεβάνου, Παπαθεοδώρου, Τριανταφύλλου, Φραγκοπούλου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Παπακώστας χρησιμοποίησε επίσης τις Μαγγοπούλου,  Καλέση, Μάρκου, Μαρκούτσα, Κατωπόδη, Κρομμύδα, Μουστάκη, Δεσπολλάρη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Παπακώστας μετέφερε, μέσω του epo.gr, τα συμπεράσματά του ύστερα από τα δύο φιλικά παιχνίδια στην Τσεχία και σχεδόν έναν μήνα πριν από τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2022, στην οποία η Εθνική θα αντιμετωπίσει στον 2o όμιλο την Βουλγαρία, την Λιθουανία και το Καζακστάν (20-26/10):

«Παίξαμε με μία ομάδα που βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία της UEFA και, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, επιβεβαίωσα ότι διαθέτουμε παίκτριες με ποιότητα, οι οποίες μπορούν να ανταποκριθούν στον ανταγωνισμό.

Ο στόχος μας δεν αλλάζει: τον επόμενο μήνα θα αγωνιστούμε στην Βουλγαρία για την 1η θέση και την πρόκριση στο Α’ γκρουπ δυναμικότητας της κατηγορίας μας. Στους δύο αγώνες με την Τσεχία είδα ότι είχε επίδραση ο σχεδιασμός που υλοποιήσαμε σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Κ. Κωνσταντινίδη και το γεγονός ότι κρατήσαμε επαφή με τις παίκτριες με τις προεπιλογές του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, καθώς και με τα ατομικά προγράμματα που δόθηκαν στα κορίτσια από τον γυμναστή μας, κ. Μπατσίλα».