Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ανανέωσε τη Σηφάκη ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ θα παραμείνει για μία ακόμα χρονιά η Ιωάννα Σηφάκη η οποία ανακοινώθηκε ότι ανανέωσε τη συνεργασία της.

«Πιστή στρατιώτης του Ομίλου», τη χαρακτηρίζει ο ΟΦΗ στην ανακοίνωση που έχει ως εξής:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αμυντικό Ιωάννα Σηφάκη για ακόμα μια χρονιά.

Πιστή στρατιώτης του Ομίλου, η Ιωάννα στηρίζει αδιάλειπτα την αμυντική γραμμή και είναι μια από τις βασικές μορφές της ομάδας μας. Δυναμική και με ομαδικό χαρακτήρα, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα παιδί του ΟΦΗ, έχοντας συμβάλει στην πορεία του στα υψηλότερα επίπεδα της κατηγορίας.

Το καλύτερο όλων είναι ένα απόσπασμα από μια συνέντευξή της, το οποίο κάθε φορά μας γεμίζει ελπίδα και φουντώνει τη διάθεσή μας για την ομάδα μας.

Όπως είπε η Ιωάννα:

“Γενικά το ποδόσφαιρο έχει πολλά οφέλη και ειδικά αν ξεκινήσεις από νεαρή ηλικία όπως εγώ: Σωματικά οφέλη πιο συγκεκριμένα ένα γερό και υγιή οργανισμό, κοινωνικά οφέλη επειδή το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μέσα από αυτό μαθαίνεις να είσαι πειθαρχημένος, να συνεργάζεσαι και να μπορείς να αποδέχεσαι μια ήττα, ενώ το πιο σημαντικό είναι η ευγενή άμιλλα!”

Με αυτό το ύφος πορευόμαστε και εμείς, επιδιώκοντας να δημιουργήσουμε τις ακαδημίες μας και τις νέες φουρνιές παικτριών για τον Όμιλο. Η Ιωάννα Σηφάκη είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να διαμορφώσει χαρακτήρες και να προάγει τις αξίες της πειθαρχίας, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας».