Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ανανέωσαν με ΠΑΟΚ Κωνσταντινίδου και Smiljkovic

Στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται οι αθλήτριες Άννα Κωνσταντινίδου και Miljana Smiljkovic.

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την Άννα Κωνσταντινίδου

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της Άννας Κωνσταντινίδου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2021-22.

Η 21χρονη μέσος, διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες θα αγωνιστεί με τον Δικέφαλο στο στήθος για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Άννα Κωνσταντινίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τέταρτη χρονιά στην ομάδα της καρδιάς μου. Είναι μεγάλη μου τιμή να αποτελώ μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, τον Πρόεδρο κ. Κατσαρή, τον Αντιπρόεδρο κ. Παπαδόπουλο, τον έφορο του τμήματος κ. Βαρδαλή καθώς και τον προπονητή της ομάδας κ. Krstic για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπό μου αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εύχομαι η φετινή χρονιά να μας φέρει ένα ακόμη πρωτάθλημα και την πολυπόθητη πρόκριση στην Ευρώπη και στο Women’s Champions League».

Η ανακοίνωση για την Miljana Smiljkovic

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της διεθνούς Σερβίδας αθλήτριας, Miljana Smiljkovic, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Miljana μετά από τρεις γεμάτες και πετυχημένες σεζόν στον ΠΑΟΚ, «εξαργύρωσε» την καλή της παρουσία με την ανανέωση της παραμονής της για ακόμα ένα χρόνο.

Συγχαρητήρια Miljana!