Ο Βόλος ΝΠΣ νίκησε στο παιχνίδι που αποδείχτηκε “τσίρκο” για την ΕΠΟ με σκορ 3-1 τις Σειρήνες Γρεβενών και πανηγύρισε την άνοδο στην Α Εθνική. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη βολιώτικι ομάδα αφού μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης η Γαρυφαλλίδου βρέθηκε τετ-α-τετ με την αντίπαλη τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να τη νικήσει για το 1-0.
Στο 17’ η Μπουζίνου ανατράπηκε εντός περιοχής με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε η Μαλτέζου. Ωστόσο η τερματοφύλακας Κωνσταντινίδου αρχικά απέκρουσε, αλλά η Γαρυφαλλίδου πήρε το ριμπάουντ για να σουτάρει και να κάνει έτσι το 2-0 στο 20’.
Στο δεύτερο μέρος, και στο 47’ η Βαλιάουα από πλευράς φιλοξενούμενων είδε το οριζόντιο δοκάρι να σταματά την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε, για να πετύχει ο ΝΠΣ Βόλος το 3-0 με τη Γαρυφαλλίδου και πάλι στο 76’, καθώς η παίκτρια βγήκε στην κόντρα και εύκολα πλάσαρε την Κωνσταντινίδου. Αυτό που κατάφερε από εκεί και πέρα η ομάδα των Σειρήνων ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ της Βλάχου που νίκησε τη Θεοχάρη.
ΝΠΣ Βόλος: Θεοχάρη, Τράικου, Κέκου, Σύρμου, Μπουζίνου (65′ Πετρίδου), Σοκάρας, Φραντσεσκάτο, Γαρυφαλλίδου (89’ Γάτσιου), Γκέκα, Βέρα, Μαλτέζου.
Σειρήνες Γρεβενών: Κωνσταντινίδου, Μουρατίδου, Αγγελίδου, Κελεμέν (84’ Καραλιόλιου), Αμαραντίδου (29′ Μπόζιαρη), Βλάχου, Απίγιο, Γουαλιάουα, Ντόρκας, Φραγγοπούλου, Μαμούτογλου (84’ Παππά).