Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για μία σπουδαία ενίσχυση στο ρόστερ της προσθέτοντας την 24χρονη Ελληνίδα γκαρντ, Ιωάννα Κριμίλη.
Με τη Σελέν Ερντέμ στο τιμόνι, οι «πράσινες» θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο με τη νεαρή παίκτρια που έχει εμπειρία από το πέρασμά της στο NCAA.
H καριέρα της Κριμίλη ξεκίνησε από τον Εργοτέλη, πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ όπου και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αλλά και τον τίτλο της πιο βελτιωμένης παίκτριας για την σεζόν 2018-2019.
Το 2019 άρπαξε την ευκαιρία και δοκίμασε την τύχη της στο NCAA με τις San Fransisco Dons, όπου και παρέμεινε έως το 2023, ενώ έπειτα συμφώνησε με τις California Golden Bears όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 13 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά αγώνα.