27.4 C
Athens
Κυριακή, 14 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΠρόσωπαΝέος προπονητής της Κηφισιάς ο Μιχάλης Ηρακλέους

Νέος προπονητής της Κηφισιάς ο Μιχάλης Ηρακλέους

Το νέο της προπονητή ανακοίνωσε η Κηφισιά. Πρόκειται για τον Μιχάλη Ηρακλέους, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάννη Παπαδόπουλο, η πρόσληψη του οποίου είχα ανακοινωθεί τον Μαιο. Ο Μιχάλης Ηρακλέους είναι αυστραλός, διαθέτει όμως και ιρλανδικό διαβατήριο, και τελευταίος του σταθμός πριν από την Κηφισιά ήταν η ACF Arezzo στη Serie B της Ιταλίας, από όπου απολύθηκε τη 19η αγωνιστική ύστερα από μια σειρά αποτυχημένων αποτελεσμάτων που είχαν φέρει την ομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Η Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Ηρακλέους, για τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας γυναικών.

Μετά από την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ΑΕΛ Λεμεσού, Τορίνο, Απόλλωνα Λεμεσού, Eastbourne Town FC και Mass United FC, ο Μιχάλης Ηρακλέους ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδοχής της Fulham FC (2010-‘12) για να ακολουθήσει το Manhattan College στο NCAA (2012-‘13).

Στην πορεία των ετών διέγραψε μια αξιοσημείωτη πορεία στη Μεγάλη Βρετανία, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας της Manchester City (2014-‘16), της Barnsley FC (2016-‘18) και της Sheffield United FC (2018-‘19), φτάνοντας ως το σημείο να εργαστεί για την FA τον τελευταίο χρόνο ως Regional Development Coach.

Σε επίπεδο γυναικών εργάστηκε το 2013-‘14 στο Manhattan College του NCAA, για να ακολουθήσουν η Barnsley FC (2016-‘18), η ACF Arezzo (2022-‘24) στην Ιταλία, η Sheffield United FC (2018-‘19) και ο Άρης Λεμεσού (2020-‘22).

Η Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Περίεργη επί Η Αδιάκριτη:
elenidiva επί Η Αδιάκριτη:
Περίεργη επί Η Αδιάκριτη:
Περίεργη επί Η Αδιάκριτη:
Περίεργη επί Η Αδιάκριτη:
Περίεργη επί Η Αδιάκριτη:
Περίεργη επί Η Αδιάκριτη:
Kokinostoufitsa επί Η Αδιάκριτη:
Περίεργη επί Η Αδιάκριτη:
Περίεργη επί Η Αδιάκριτη:
Βατραχάκι επί Η Αδιάκριτη:
Περίεργη επί Η Αδιάκριτη:
Μαγ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαγ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαρια επί Η Αδιάκριτη: