Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναικό σε διπλή αναμέτρηση.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού τις προθέσεις του και προηγήθηκε μόλις στο 17′ με την Γκούνη. Ο θρίαμβος του Δικεφάλου του Βορρά ολοκληρώθηκε με τα γκολ που πέτυχαν η Manisha στο 58′ και η Τζούρτζεβιτς στο 76′.
Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει στις 7 Μαιου εκτός έδρας τον Παναθηναικός ενώ ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 Μαιού. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι η ΑΕΚ με τη ΡΕΑ. Σημειώνεται πως όπως προέκυψε από την κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΡΕΑ- ΑΕΚ.
Αστέρας Τρίπολης: Γρηγοριάδου, Μελισσού, Σαΐχ (87′ Κωνσταντοπούλου), Τζαφέρη, Καραγιάννη, Μιχαήλ, Κανέλλου (46′ Δασκάλου), Δρακωνάκη (60′ Castanon), Γούλα, Rocane, Προξένου (71′ Πίτσιου).
ΠΑΟΚ: Κατεργιαννάκη, Γκούνη, Κοσκερίδου, Δρακογιαννάκη, Manisha, Τζούρτζεβιτς, Μήτκου, Estevez, Stiglmair, Παπαδοπούλου,