Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Δυο ακόμα φιλικά για τον ΠΑΟΚ

Δύο εβδομάδες πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος χάνμπολ, η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία της με δύο ακόμα φιλικά.

Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί σήμερα με αντίπαλο τους εφήβους του ΠΑΟΚ και το επόμενο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 3 Οκτωβρίου εναντίον της Αναγέννησης Άρτας.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα του ΠΑΟΚ έδωσε άλλες δύο φιλικές αναμετρήσεις , με δύο διαφορετικά αποτελέσματα. Την Τετάρτη ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με τους εφήβους του ΠΑΟΚ και δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 19-22. Από την άλλη, ο φιλικός αγώνας του Σαββάτου, με αντίπαλο τους παίδες του Φοίβου Συκεών, βρήκε τον Δικέφαλο νικητή με σκορ 40-31.

Για την πορεία της μέχρι τώρα προετοιμασίας, η Αβραμίνα Σεβδίλη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η έκτη εβδομάδα της προετοιμασίας έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα έχει βρει τους ρυθμούς της και μέσα από τη προσπάθεια που καταβάλλει σε κάθε προπόνηση γίνεται όλο και καλύτερη. Παίξαμε δύο φιλικά και αυτή τη εβδομάδα και είχαμε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και αναμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος».