Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Δεν χάνει επαφή η Εθνική χάντμπολ γυναικών

Νέα τηλεδιάσκεψη για την Εθνική Χάντμπολ Γυναικών με την συμμετοχή του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μεσσήνη και 35 διεθνών αθλητριών με θέμα την ανάλυση για το EURO στην Δανία. 

Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν το EURO Γυναικών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Δανία, γύρω από το οποίο έγινε ενδιαφέρουσα κουβέντα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε ζητήσει από τις αθλήτριες να αναλύσουν τους ομίλους των χωρών που αγωνίζονται (Τσάκαλου τον όμιλο της Κροατίας, Κεπεσίδου τον όμιλο της Πολωνίας), ενώ Ζυγούρα- Γκάτσιου ανέλυσαν τον όμιλο της Ισπανίας και η Βασιλειάδου αυτόν της Δανίας.

Η Εθνική Γυναικών θα πραγματοποιήσει άλλη μια τηλεδιάσκεψη μετά το τέλος της διοργάνωσης, ώστε να γίνει ο απολογισμός των όσων έλαβαν χώρα στο μεγάλο event της Σκανδιναβίας.
Τεχνικό επιτελείο και διεθνείς θα επιστρέψουν στο γήπεδο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ώστε να προετοιμαστούν για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021, τα οποία επρόκειτο να διεξαχθούν αρχές Δεκέμβρη, αλλά αναβλήθηκαν για το διάστημα 19-21 Μαρτίου.