Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Χάντμπολ: Με Kavallieri RS2 ο ΠΑΟΚ

Σήμερα στις  12:00  πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη, η κλήρωση του Round 3 του EHF European Cup, με την συμμετοχή και της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος κληρώθηκε με την μαλτέζικη Kavallieri RS2, την οποία θα αντιμετωπίσει πρώτα εκτός έδρας, με τον επαναληπτικό να γίνεται στην Ελλάδα.
Ο πρώτος αγώνας του Round 3 είναι προγραμματισμένος για τις 14-15 Νοεμβρίου, ενώ ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα.

Για την κλήρωση του Round 3 του EHF European Women’s Cup 2020-21, στην οποία ο ΠΑΟΚ Mateco θα αντιμετωπίσει την Kavallieri RS2 από την Μάλτα, μίλησε στο acpaok.gr ο Δημήτρης Πελεκίδης.

«Σε πρώτη ανάγνωση θεωρητικά έχουμε μία βατή κλήρωση. Κληρωθήκαμε με μία ομάδα από την Μάλτα, για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, αλλά ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικής. Είναι σημαντικό ότι αποφύγαμε ισχυρές ομάδες από πρωταθλήματα όπως είναι της Κροατίας, της Σερβίας και της Ουκρανίας. Αυτό μας δίνει πολλές πιθανότητες στο να περάσει η ομάδα στην φάση των «16» του EHF European Women’s Cup. Θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για την προσεχή αντίπαλο μας, και θα προετοιμαστούμε για να πάρει η ομάδα την πολυπόθητη πρόκριση».