Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Χάντμπολ: Επιστολή κατά της διαιτησίας από τον Αθηναϊκό

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσε η ομάδα χάντμπολ γυναικών του Αθηναϊκού μια ημέρα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες του σωματείου του Βύρωνα μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για διαιτητικά λάθη τονίζοντας ότι οι διαιτητές παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Για άλλη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές με πρωταγωνιστές τους διαιτητές της πολύ σημαντικής αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών μεταξύ των ομάδων Αθηναϊκός ΑΣ-ΑΕΚ.
Κατώτεροι των περιστάσεων και της ικανότητας τους να διαχειριστούν το συγκεκριμένο παιχνίδι οι διαιτητές του αγώνα
Κος Χαράλαμπος Κινατζίδης και η κα Σεβαστή Μπράμου σαφώς με τα σφυρίγματά τους επηρέασαν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και υπό το βάρος εκατό και πλέον οπαδών της ΑΕΚ, υπέπεσαν σε σωρεία λαθών με αποτέλεσμα να δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα της ΑΕΚ να κερδίσει το παιχνίδι με διαφορά ενός τέρματος .
Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού η σκληρότητα απέναντι στις αθλήτριες του Αθηναϊκού οι οποία δεν τιμωρήθηκε από τους διαιτητές αντιθέτως τιμωρήθηκαν αθλήτριες του Αθηναϊκού με τρεις συνεχόμενες δίλεπτες στο σημαντικότερο σημείο
του παιχνιδιού όπου η ομάδα μας είχε προηγηθεί (Δίλεπτες 7-1) και χρησιμοποιώντας με πολύ έξυπνο τρόπο τον κανονισμό του παθητικού παιχνιδιού δυσκόλεψαν την οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας μας (Είναι απορίας άξιον γιατί δεν
ορίστηκε αξιολογημένο ζευγάρι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς επίσης δεν συμβουλεύτηκαν το VAR στην τελευταία
φάση του αγώνα αναφορικά με τον υπολειπόμενο χρόνο μετά από λανθασμένη υπόδειξη γκολ).
Επειδή για άλλη μία φορά οι υπεύθυνοι της διαιτησίας δεν θα βρούν τίποτα το μεμπτό και θα κρύψουν κάτω από το χαλί
όλα τα λάθη, δεν θα αναφερθούμε σε φάσεις, καθώς το παιχνίδι υπάρχει στο κανάλι του Αθηναϊκού στην πλατφόρμα του youtube.
Θεωρούμε απαράδεκτο και άδικο μία ιστορική ομάδα κόσμημα για το άθλημα με έντεκα πανελλήνιους τίτλους (πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδας) ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με προγραμματισμό χιλιάδων ευρώ και τακτοποιημένες όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στους αθλητές-τριες της, στην ομοσπονδία, αλλά και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να αντιμετωπίζετε με αυτό τον τρόπο από ανθρώπους που δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος.
Σας ενημερώνουμε με πλήρη ευθύνη των αποφάσεων μας ότι σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2024 το ΔΣ του Αθηναϊκού θα συνεδριάσει (για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες) για να αποφασίσει την πλήρη αποχώρηση του σωματείου από τα εθνικά πρωταθλήματα ανδρών γυναικών και ηλικιακά καθώς και την επιστροφή της διοργάνωσης της τελικής φάσης του πρωταθλήματος εφήβων που έχει ανατεθεί στον Αθηναϊκό ΑΣ».