Εντυπωσιακή εμφάνιση για τη Βέροια, η οποία επικράτησε με 4-2 του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης συνεχίζοντας ακάθεκτη την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών.
Η Βέροια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με την Πετράκη, όμως οι φιλοξενούμενες απάντησαν γρήγορα φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 10’. Η αντίδραση των «κυανέρυθρων» ήταν άμεση και στο 25’, η Πετράκη χτύπησε ξανά, επαναφέροντας το προβάδισμα για την ομάδα της Βέροιας.
Στο 50’, η Εξουζίδου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στη Βέροια. Λίγο αργότερα, στο 65’, η Πετράκη ολοκλήρωσε την εξαιρετική της εμφάνιση, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό της γκολ και γράφοντας το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 80’, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στην εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΒΕΡΟΙΑ: Μπατσίλα, Σπυριδωνίδου Ν., Κωνσταντινοπούλου (46’ Τερζόγλου), Σεϊτανιδου, Κατεινά, Μάρκου, Εξουζίδου (80’ Τσαχουρίδου), Πετράκη, Σωτήρα, Ελευθεριάδου (75’ Καλαϊτζίδου), Καραμούτσα (80’ Αυγουστοπούλου).


