14.6 C
Athens
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήWaterpoloΑ’ ΕθνικήΞεκίνησαν την προετοιμασία τους οι Ερυθρόλευκες.

Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι Ερυθρόλευκες.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Γεωργιάδης

Στην αγωνιστική περίοδο 2025-26 «μπήκε» και επίσημα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στις 18:30, στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, τα κορίτσια του Θρύλου άρχισαν τη σκληρή δουλειά και την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Οι Φωτεινή Τριχά, Άμπι Άντριους, Μπριτ Φαν Ντεν Ντόμπελστιν, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Ντένια Κουρέτα και Αναστασία-Μαρία Μπίκου αναμένονται τις επόμενες ημέρες στον Πειραιά, για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Δηλώσεις:

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Ευχόμαστε να έχουμε μία καλή σεζόν, με υγεία για όλες τις αθλήτριες, πάνω από όλα και με όρεξη. Να πούμε συγχαρητήρια, γιατί αυτά τα κορίτσια πέτυχαν κάτι σπουδαίο με την Εθνική ομάδα! Ελπίζουμε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και εδώ. Εμείς, θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

Βάσω Πλευρίτου: «Νέα σεζόν, με τους στόχους να παραμένουν οι ίδιοι. Αυτό που θέλουμε, είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα, στην Ευρώπη να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Η ομάδα, κατά βάση, μένει η ίδια, με κάποιες προσθήκες που θα μας βοηθήσουν αρκετά. Υπάρχει όρεξη, υπάρχει θέληση, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο».

 

spot_img
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Μαγ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαγ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαρια επί Η Αδιάκριτη: