27.2 C
Athens
Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΠοδόσφαιροΑ' ΕθνικήΣτο Οροπέδιο Λασιθίου το "χτίσιμο" του ΟΦΗ.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου το “χτίσιμο” του ΟΦΗ.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου πραγματοποιείται το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το δελτίο τύπου της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ αναφέρει:

«Η δεύτερη μέρα της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΗ. Το πρωί ο κ. Νίκος Κουνδουράκης βρέθηκε στο προγραμματισμένο ραντεβού με την ομάδα, πραγματοποιώντας τα εργομετρικά τεστ όλων των παικτριών.

Τα αποτελέσματα; Εντυπωσιακά! Άριστες μετρήσεις τόσο για τις “παλιές” που συνέχισαν με τον ΟΦΗ, όσο και για τις νέες μεταγραφές που έδειξαν από την πρώτη στιγμή το υψηλό επίπεδο ετοιμότητάς τους.

Η εικόνα αυτή πιστώνεται στην απόλυτη προσήλωση των αθλητριών στο πρόγραμμα προπονήσεων που είχε καταρτιστεί από τον προπονητή μας κ. Αντώνη Ανδρουλάκη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Τίτο Κουτεντάκη.

Αλλά και στις νέες παίκτριες που ήρθαν προετοιμασμένες, αποδεικνύοντας πως το καλοκαίρι τους δεν είχε… διακοπές, αλλά δουλειά, πειθαρχία και στόχο. Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις νεαρά κορίτσια να θυσιάζουν τις διακοπές τους για να εμφανιστούν πανέτοιμες, αποφασισμένες και γεμάτες δίψα για την αγωνιστική δράση που έρχεται.

Ο ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον κ. Κουνδουράκη για τη συνεχή στήριξη και τον επαγγελματισμό με τον οποίο αξιολογεί τις αθλήτριες, δίνοντας σημαντικά δεδομένα στο τεχνικό επιτελείο. Highlight της ημέρας;

Ένα χαλαρό μεσημεριανό καφεδάκι σε γραφικό καφενείο της περιοχής, με παίκτριες και προπονητές να μοιράζονται στιγμές εκτός γηπέδου. Γιατί, εκτός από τις επιδόσεις, αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η οικογένεια που έχουμε χτίσει.»

spot_img
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments