24.5 C
Athens
Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΜπάσκετΑ1Ατυχία με Σάμιουελσον για τον Αθηναικό

Ατυχία με Σάμιουελσον για τον Αθηναικό

Η 30χρονη γκαρντ Κάρλι Σάμιουελσον υπέστη ολική ρήξη του μεταταρσίου συνδέσμου στο WNBA με τη φανέλα των Μινεσότα Λινξ, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έτσι δεν θα αγωνιστεί με την ελληνική ομάδα, με την οποία είχε συμφωνήσει για τη σεζόν 2025/2026.

Ο Αθηναϊκός έστειλε τις ευχές του για άμεση αποθεραπεία στην Κάρλι Σάμιουελσον, ενώ παράλληλα ο σύλλογος, ήδη ψάχνει για μία μεγάλη μεταγραφή από το εξωτερικό, αφού στόχος είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσει μακριά στο Eurocup.

Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα του Αθηναϊκού προς την άτυχη αθλήτρια:

«Με την ελπίδα και τη σιγουριά πως οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον, θέλουμε να ευχηθούμε στην Κάρλι Σάμιουελσον να αναρρώσει πλήρως, για να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει και όλοι να απολαύσουν το ταλέντο της και το IQ της στο παιχνίδι. Η οικογένεια του Αθηναϊκού στέλνει τις καλύτερες ευχές της στην άλλη πλευρά του κόσμου».

spot_img
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments