25 C
Athens
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΗ αδιάκριτηΗ Αδιάκριτη: Πότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος; Που κόλλησε η...

Η Αδιάκριτη: Πότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος; Που κόλλησε η μεταγραφή της Παπαδοπούλου; Ποια θα κάνει το δρομολόγιο Κηφισιά- Αγία Παρασκευή;

  1. Τον γουστάρω πολύ τον Χάρη Παυλίδη γιατί πέρα από κορυφαίος προπονητής και παγκόσμιος πρωταθλητής τα λέει και έξω από τα δόντια. Έχουνε μαζευτεί οι γνωστοί μαιντανοί της φωτογραφίας στην άφιξη της εθνικής για να βγάλουνε φωτο μαζί με το χρυσό. Και λέει ο Παυλίδης τη μέγιστη ατάκα “Ζούμε τα 15΄ της δημοσιότητας μας. Από την επόμενη εβδομάδα όλοι θα μας ξεχάσουν”. Θέλει κάκαλα να πεις το αυτονόητο την ώρα που όλοι σε γλείφουν. Respect στο κόουτς.
  2. Κοντά στο να χαλάσει βρίσκεται η μεταγραφή της Αντιγόνης Παπαδοπούλου, από όσο μαθαίνω από τον ΠΑΟΚ στον Αχαρναικό. Και ο λόγος δεν είναι σε καμία περίπτωση οικονομικός, γιατί η πλευρά της παίκτριας ικανοποιήθηκε στο απόλυτο. Αλλά κάτι καπρίτσια της τελευταίας στιγμής και νομικίστικες αβελτηρίες έχουν ρίξει για την ώρα τη μεταγραφή στα βράχια. Αλλά όπως λένε και στο χωριό μου never say never.
  3. Πάντως η Ζωίτσα μου σφύριξε πως ο Αχαρναικός θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα μια διεθνή κεντρική αμυντικό που θα κάνει αίσθηση. Διεθνής και με πολλά ποδοσφαιρικά “ένσημα”, κανονική ηγέτιδα στην άμυνα.
  4. Η αρχηγός της Κηφισιάς Ελένη Σαββοπούλου, που μετά από 8 χρόνια υποχρεώθηκε να αποχαιρετίσει την ομάδα που μεγάλωσε αθλητικά ετοιμάζεται να φορέσει τα μελανόλευκα της Αγίας Παρασκευής, μου σύριξε η Ζωίτσα.
  5. Στις 25 Αυγούστου έμαθα πως κλείδωσε η ημερομηνία για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α Εθνικής. Εννοείται πως όλες θα είμαστε εκεί, με τα ξώφτερνα, και τα καλοκαιρινό μας tanning να περιμένουμε τα παιχνίδια της κληρωτίδας.
  6. Δαφέρμου Ελευθερία, Ζώτου Μαρία, Μπασούρη Μαρία, Suzuka Yosue, Guineheux Julie, Αλεξάκη Ελένη, Μεργέμογλου Ειρήνη, αποχαιρέτισαν τη ΡΕΑ. Κελαϊδή Μαρία, Βορριά Καλλιόπη, Μαρκουτσά Δήμητρα, Κοτσάκι Στέλλα, Παντερή Αγγελική, Νικοπούλου Γλυκερία, Γεωργούλα Μαρία, Topister Situma, Μαργαρίτη Χριστίνα (GK), Αγιασωτέλλη Κατερίνα (GK), έμειναν από πέρυσι. Κανέλλου Χριστίνα, Καπαρέλη Εύα, English Maeve (GK), Nigito Anela, Bonnin Yolanda. Renoux Lea, Ruzafa Maria,  θα γνωρίσουν την κρητική φιλοξενία φέτος. Η ΡΕΑ βγάζει υγεία και σταθερότητα και φέτος εκεί στο Ρέθυμνο είναι αποφασιμένοι να χτυπήσουν το κύπελλο.
  7. Πάει και ο Ιούλιος και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για τους ομοσπονδιακούς προπονητές. Δεν θέλω να χαλάσω τον ύπνο στη Βιλαρίμπα της Ομοσπονδίας αλλά τον Σεπτέμβριο έχει διεθνείς διοργανώσεις και κάποιος/α θα χρειαστεί να κάνει τον προπονητή στην εθνική.
  8. Τους αγώνες της ΑΕΚ περιμένουν πολλές ομάδες της Α Εθνικής, όπως περιμένουν τα μικρά παιδιά το καλοκαίρι για να φάνε παγωτό. Ο λόγος είναι οι παίκτριες που οι άλλες ομάδες ελπίζουν πως θα δώσει δανεικές η Ενωση, γιατί η αλήθεια είναι πως έχουν μαζευτεί και αρκετές στους Αγίους Αναργύρους.
  9. “Μάχη” βλέπω από τώρα στη Β Εθνική. Ο Πύργος έχει μπει γερά στις μεταγραφές. Ο Παναιτωλικός καθυστερέι αλλά έχει τα χρήματα εαν χρειαστεί για να τα ρίξει στην αγορά. η χαλκιδα ξεκίνησε με μοναδικό στόχο την άνοδο. Ο Ηρόδοτος δεν το φωνάζει αλλά κάνει κινήσεις για πρωταθλητισμό. Ο Αρης φαίνεται να βαρέθηκε τη Β Εθνική και θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, τα Γρεβενά που έφτασαν μια ανάσα από την επιστροφή θα τα δώσουν όλα για την πετύχουν, και η Δόξα, πληγωμένη μεν, αλλά με πλούσιο ταλέτο και πολύ καλή γνώση του χώρου θα προσπαθήσει να κάνει το θαύμα. Βριλήσσια και Ατρόμητος από την Αθήνα επίσης κάνουν τις κινήσεις τους και περιμένουν τα μαγειρέματα των ομίλων για να φορτσάρουν μεταγραφικά.
spot_img
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments