13.4 C
Athens
Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΜπάσκετΠέντε ελληνικές ομάδες στο EuroCup της επόμενης περιόδου

Πέντε ελληνικές ομάδες στο EuroCup της επόμενης περιόδου

Στο Eurocup Women της σεζόν 2025-2026 θα λάβουν επίσης μέρος οι Αθηναϊκός, Παναθλητικός και Γιάννενα, οι οποίοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους βάσει της τελικής κατάταξης στην Α1 Γυναικών της περασμένης χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον Αθηναϊκό να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την τρίτη και ο Παναθλητικός την τέταρτη. Από την πλευρά τους, τα Γιάννενα ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην έβδομη θέση, αλλά εξασφάλισαν ευρωπαϊκή παρουσία.

Η κλήρωση των ομίλων του Eurocup αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουλίου, με τις ελληνικές ομάδες να αναμένουν τους αντιπάλους τους, αλλά και να καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για μια ανταγωνιστική παρουσία στην Ευρώπη.

spot_img
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Μαγ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαγ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαρια επί Η Αδιάκριτη: