16.1 C
Athens
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήWaterpoloΔιεθνήΝικηφόρα πρεμιέρα στην Ισπανία για τη Βουλιαγμένη

Νικηφόρα πρεμιέρα στην Ισπανία για τη Βουλιαγμένη

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του LEN Champions League η Βουλιαγμένη, η οποία επικράτησε με 16-11 επί της Τεράσα στην Ισπανία για την πρώτη αγωνιστική.

Η ομάδα της Κικής Λιόση ήταν κυρίαρχη και έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τις Έλενα Ξενάκη και Ελευθερία Φουντωτού που σημείωσαν από τέσσερα γκολ έκαστη κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Η Βουλιαγμένη τη δεύτερη αγωνιστική θα παίξει εντός έδρας με την Ντουαουϊβάρος. Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Ολυμπιακός πήρε τον ελληνικό “εμφύλιο” απέναντι στον Άλιμο με 12-11.

Τα οκτάλεπτα: 5-6, 1-2, 4-5, 1-3

ΤΕΡΑΣΑ: Γκοντρό, Νίκολσον 2, Ντε Λα Πουέντε 1, Μορίγιο, Μ. Μαρίνεζ, Πρατς 2, Κοέγιο 3, Ζουρίτα 1, Φ. Μαρτίνεζ, Χιούτον 2, Ερέρα.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Φουράκη, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 4, Φουντωτού 4, Κρασσά 1, Τζούστρα 3, Ανδρεάδη, Μουλχάιουζεν 2, Αγγελίδη, Καρύτσα

spot_img
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Μαγ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαγ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαρια επί Η Αδιάκριτη: