“Η νύχτα βγάζει Επίσκοπο, η αυγή Μητροπολίτη και το Πάσχα προπονητή”. Ξέρω σας κούφανε η εισαγωγή αλλά όλα θα γίνουνε λιανά στην special weekend edition μου.
- Ένα από τα πολλά μετέωρα ερωτηματικά της σεζόν μέχρι τώρα ήταν το ποιός θα είναι ο νεός τεχνικός της Κηφισιάς. Και μην βιαστείτε να απαντήσετε πως η Κηφισιά έχει προπονητή τον Γιάννη Παπαδόπουλο, όπως αναφέρεται και στο επίσημο site του συλλόγου. Αυτή η απάντηση “έφαγε” τον Τάκη Κατσαρό

- Κάπως έτσι χάθηκε η ευκαιρία ελληνική ομάδα να κοπιάρει την επιτυχία του Ted Lasso, (όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει τη σειρά, μην ξαναδιαβάσετε τη στήλη παρακαλώ. Το θεωρώ προσβολή να σου αρέσει το ποδόσφαιρο και να μην έχεις δει τον Ted Lasso).
- Αυτά θα μου πέιτε τα γνωρίζετε, άλλωστε εγώ σας τα έγραψα πρώτη. Αυτό που θα μάθετε σήμερα είναι το όνομα του νέου προπονητή της Κηφισιάς. (ακολουθούν τύμπανα για να μεγιστοποιήσουν την αγωνία). Και το όνομα αυτού Γιώργος Φαράκος. Μέχρι και προχθές προπονητής του Παμπαιανικού. Με πλούσια θητεία στα τοπικά της Αττικής , και με ιδιαίτερη προτίμηση προς Ανατολική Αττική. Από Δευτέρα αναλαμβάνει προπονητής στην Κηφισιά.
- Το Πάσχα άλλοι απολαμβάνουν το κοκορέτσι, άλλοι τα κόκκινα αυγά και τη μαγειρίτσα, άλλοι την εξοχή και σε άλλους χαμογελάει η τύχη, δίπλα στην κλαίουσα μάνα του οβελία. Για να ξεδιπλώσω το στόρι Φαράκου – Κηφισιάς έκανα αυτη τη βουκολική περιγραφή.
- Το Πάσχα το φετινό ο Γιώργος Φαράκος το πέρασε μαζί με τον Άγγελο Μπασινά και τον Σωτήρη Κυριάκο, μεταξύ άλλων (ακολουθεί και φωτογραφικό ντοκουμέντο. Παρακαλώ μην σταθείτε στο μαχαίρι του Άγγελου, αλλά ζηλέψτε ελεύθερα την καλοψημένη πέτσα του οβελία).

- Ο Άγγελος Μπασινάς ώς γνωστός έχει αναλάβει αθλητικός διευθυντής της Κηφισιάς, και ο Σωτήρης Κυργιάκος team manager. Ο Μπασινάς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά και το ποδόσφαιρο γυναικών, ανέλαβε να βρει τον προπονητή που θα αναλάβει να δημιουργλησει τη φετινή Κηφισιά. Η πρώτη του όμως απόπειρα δεν συνοδεύτηκε από επιτυχία, πιθανολογώ λόγω έλλειψης εμπειρίας από το χώρο των παραγόντων του γυναικείου.
- Το είχα γραψει πριν από 2 εβδομάδες, αλλά τώρα μπορούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες για τον παρολίγο αθηναικό εμφύλιο λόγω πιθανής μεταγραφής προπονητή. Η πόρτα που χτύπησε ο Μπασινάς ήταν του Γιάννη Χαραλαμπίδη. Τον κόουτς τον γνώριζε από τον Παναθηναικό, όταν τότε αγωνιζόταν και η κόρη του. Αποφάσισε πως αυτός ήταν ο κατάλληλος για την Κηφισιά. Η προσφορά που δέχτηκε ο κόουτς ήταν εντυπωσιακή για τα δεδομένα του εγχώριου πρωταθλήματος. Ο Χαραλαμπίδης σε αμοιβές θα γινόταν ο Λουτσέσκου του γυναικείου.
- Ο Μπασινάς αναχώρησε ήσυχος για τη Μύκονο, θεωρώντας πως το κεφάλαιο προπονητής έχει κλείσει για την Κηφισιά με τον καλύτερο τρόπο. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Γκόφα, που σας το έχω ξαναγράψει, είναι “γάτα” σε αυτά και μόλις οσφρίστηκε τυχόν απώλεια του Χαραλαμπίδη έφτασε το θέμα όσο πιο ψηλά γινόταν. Εντάξει δεν υπήρξε παρέμβαση του Λευκού Οίκου και του Τραμπ ( που εκείνες τις ημέρες ήταν απασχολημένος με το Ιραν), αλλά το θέμα έληξε με προεδρική παρέμβαση.
- Οπότε ο Μπασινάς, φτου και από την αρχή. Δεν ξέρω πως προέκυψε ο Φαράκος. Ίσως το κινητό του Μπασινά του πέταξε ως “ανάμνηση” τη φωτό από το Πάσχα. Μου το κάνει και εμενα το “σατανιασμένο”, μου πετάει φωτό από κάτι διαοκπε΄ς με τύπους που θέλω να ξεχάσω. στην περίπτωση Φαράκου, όμως λειτούργησε ευεργετικά.
- Πέρυσι ο Παμπαιανικός τερμάτισε στον 5ο όμιλο της Γ εθνικής, 4ος στις 7 ομάδες. Δεν το λες και επιτυχία, αλλά ποια είμαι εγώ να κρίνει το προπονητικό έργο. Οπότε από Δευτέρα, στα Β.Π σηκώνουνε μανίκια, αρχίζουν ανακοινώνουν παίκτριες και περιμένουν να ψήσουνε αρνιά στο τέλος της σεζόν.
- Η Ζωίτσα πάντως μου εκμηστηρεύτηκε πως άκουσε τη Δημητρίου που έφυγε από τον Παναθηναικό, να ψάχνει για σπίτι προς Κηφισιά πλευρά. Καλή προσθήκη θα είναι σίγουρα η Χαρά.
- Trust the process, εκστόμισε ο κόυτς Κατηκαρίδης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα “Αναγέννηση”. Ναι αυτό το πρόγραμμα που όταν το παρουσίασε η ΕΠΟ δεν κάλεσε ούτε μια γυναίκα του χώρου να παραστεί. Το ίδιο πρόγραμμα που “βλέπει” αθλήτριες στα τέλη Ιουνίου σε συνθήκες καύσωνα και με το μοναδικό πρωτάθλημα για τμήματα υποδομής να έχει ολοκληρωθεί για το 95% των ομάδων τον Μάρτιο. Αλλά εαν είναι να κρατηθείς από μια θέση και για τον γάιδαρο που πετάει χειροκροτάς.
- Το αγγλοσαξωνικό απόφθεγμα πάντως του Κατηκαρίδη και ο μελλοντικός χρόνος που χρησιμοποίησε δείχνουν πως το πιστεύει πολύ πως θα μείνει στην Εθνική. Άραγε τι μπορεί να πάει χειρότερα; Υποβιβαστήκαμε στη Γ κατηγορία, με 6 ήττες σε 6 αναμετρήσεις. “Είδαμε το Βέλγιο στα μάτια”, όπως είπε με απολογισμό 10 γκολ για αυτές και ΜΗΔΕΝ για εμάς σε 4 παιχνίδια. Πραγματικά το άθροισμα των επιτευγμάτων του κόουτς σε κάνει να αναρωτιέσαι εαν όταν μιλάει για την εθνική αναφέρεται σε κάποιο παράλληλο metaverse σύμπαν που αδυνατούμε οι υπόλοιποι να αντιληφθούμε.
- Ένα από τα πολλά μετέωρα ερωτηματικά της σεζόν μέχρι τώρα ήταν το ποιός θα είναι ο νεός τεχνικός της Κηφισιάς. Και μην βιαστείτε να απαντήσετε πως η Κηφισιά έχει προπονητή τον Γιάννη Παπαδόπουλο, όπως αναφέρεται και στο επίσημο site του συλλόγου. Αυτή η απάντηση “έφαγε” τον Τάκη Κατσαρό




