Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της στην ιστορία της βρίσκεται η Ένωση, που επικράτησε με σκορ 2-1 του μαχητικού Αστέρα Τρίπολης.
Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα με την Κόγγουλη και στη συνέχεια ο Αστέρας αντέδρασε και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 20′ η Μιχαήλ με όμορφο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1. Άμεση όμως ήταν η απάντηση της ΑΕΚ που πήρε και πάλι άμεσα στο προβάδισμα, στο 21′ με γκολ που σημείωσε η αρχηγός της Ενωσης, Χατζηνικολάου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βάλουν και άλλα γκολ χωρίς να τα καταφέρουν, και έτσι το 2-1 έμεινε ως το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Αστέρας Τρίπολης: Γρηγοριάδου, Τζαφέρη, Καραγιάννη, Σαΐχ, Racane, Μελισσού, Castanon, Κανέλλου (69′ Δρακωνάκη), Πίτσιου (83′ Κώστα), Μιχαήλ, Προξένου