14.5 C
Athens
Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήVolleyΚύπελλοΖορίστηκε η Θέτιδα αλλά έκλεισε θέση για τα προημιτελικά, 3-1 τον αξιόμαχο...

Ζορίστηκε η Θέτιδα αλλά έκλεισε θέση για τα προημιτελικά, 3-1 τον αξιόμαχο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κατέβαλε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, φτάνοντας κοντά στο να στείλει τον αγώνα με τη Θέτιδα στο τάι-μπρέικ, παρά το ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορά δύο κατηγορίες, αλλά οι παίκτριες του Μανώλη Σκουλικάρη κατάφεραν στο τέλος να πάρουν την νίκη-πρόκριση με 3-1 σετ.

Η Θέτιδα κατέκτησε με ευκολία το πρώτο σετ (15-25), αλλά ο ΟΦΗ απέδειξε σύντομα ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η δουλειά για την ομάδα της Βούλας.

Οι κρητικές προηγήθηκαν με 11-7 και 21-29, για να φτάσουν στο 23-20 και τους κρίσιμους τελευταίους πόντους. Η Μανάι έδωσε σετ μπολ στην ομάδα της στο 24-22, η Μάασε μείωσε σε 24-23, αλλά η Πρινιωτάκη έδωσε τέλος στο σετ.

Το τρίτο σετ έμοιαζε επανάληψη του πρώτου, με τη Θέτιδα να το κατακτά εύκολα (17-25) και να φτάνει στο 2-1. Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό τέταρτο σετ, με τον ΟΦΗ να περνάει μπροστά με 16-13 και 18-14, αλλά τη Θέτιδα να κάνει την ανατροπή στο 19-20 και να κατακτά το σετ με 20-25.

Διαιτητές: Καραπουλάκης, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Τα σετ: 1-3 (15-25, 25-23, 17-25, 20-25)

Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ (Μανώλης Σκουλικάρης): Βλαχάκη, Λινκ, Φλέμινγκ, Σπικς, Μάασε, Κιουτσιούκη / Μανιατογιάννη (λ), Παυλοπούλου (λ), Γκιαούρη, Φωκιανού

Ο.Φ.Η. (Νίκος Προύφας): Κοζωνάκη, Γκουασταβίνο, Μανάι, Ποδαρά, Μαραθοκαμπίτου, Πρινιωτάκη / Βερβεράκη (λ), Φανιουδάκη Ε. (λ), Γαραζανάκη, Αραμπατζή, Φανιουδάκη Ν., Γκιζέτι

spot_img
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Μαγ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαγ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαρια επί Η Αδιάκριτη: