Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πόλο: Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό

Με πολλή διάθεση και φιλοδοξίες, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού «μπήκε» στη σεζόν 2023-24. Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με υψηλούς στόχους, το νταμπλ στην Ελλάδα και την επιστροφή στην κορυφή του Champions League. Την Δευτέρα 21/8 το απόγευμα, οι «ερυθρόλευκες» συγκεντρώθηκαν στο κολυμβητήριο του Αλίμου και λίγο αργότερα έπεσαν στο νερό και πραγματοποίησαν την πρώτη τους φετινή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Δημήτρη Κραβαρίτη.

 

Υπενθυμίζεται, ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Champions League και περιμένουν την κλήρωση, στα τέλη του Σεπτεμβρίου (25/9).

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης είπε: «Ξεκινάει μια νέα σεζόν, η οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, από πλευράς προγράμματος, αφού είναι μια Ολυμπιακή χρονιά και θα έχουμε πολλά παιχνίδια μέσα σε διάστημα τριών μηνών, αλλά και μεγάλες διακοπές. Στόχος μας είναι, να… παντρέψουμε την εμπειρία με τα νιάτα που διαθέτουμε στο ρόστερ, να ενώσουμε όλα τα καλά στοιχεία και να τα βγάλουμε στο νερό. Πάμε για τα πάντα, για όλους τους τίτλους, όπως κάθε χρόνο».

 

Από την πλευρά της η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάμε την νέα χρονιά. Φυσικά, οι στόχοι μας είναι πάντα οι υψηλότεροι, παρότι η συγκεκριμένη η χρονιά είναι αρκετά ιδιαίτερη, λόγω των εθνικών υποχρεώσεων. Είμαστε έτοιμες να δουλέψουμε στο 100%, όπως κάθε χρόνο. Εύχομαι, επίσης, καλή σεζόν με υγειά, χωρίς τραυματισμούς και πολλή όρεξη».